Metoda jurnalului stimuleaza cunoasterea de sine, introspectia, imaginatia si creativitatea, exprimarea sentimentelor folosind tehnici simple si la indemana de scriere manuala. Beneficiul principal al celor care lucreaza cu aceasta metoda este crearea contextului pentru redescoperirea de sine si punctul de pornire al vindecarii interioare.

Pentru cine?  Consilieri, consultanti in cariera GCDF*, terapeuti, psihologi, logopezi, art-terapeuti, traineri, facilitatori, educatori, coach, mentori, specialisti in arii de sprijin, persoane interesate de dezvoltare personala si redescoperire de sine.

Ce?  Experimentam practic 12 tehnici de journaling (jurnal) si beneficiile acestora. Extrapolam felul in care acestea pot fi folosite in rolurile pe care le avem (profesional sau personal).

 

Testimonial:

Workhop-ul de tehnici de journaling a fost…inedit pentru mine. Sunt tehnici foarte puternice care invita la compozitie, introspectie, autocunoastere. Ceea ce am experimentat si mi-a placut mult este constientizarea catorva lucruri care atarnau…si cu ajutorul acestor tehnici am reusit sa gasesc solutii. Cand le vizualizezi devine foarte real totul. Pe de alta parte…am mai facut un pas spre mine. Gratie persoanelor care au participat am mai demolat o engrama si am capatat mai multa incredere in mine si in darurile mele. Si am descoperit inca o data empatia si profesionalismul Iuliei. A fost valorizant si minunat! Multumesc tuturor pentru suport si deschidere.”

D.M., consultant in cariera GCDF, psiholog, participanta workshop Bucuresti.

 

Cand? 07 dec. 2013 (09:15 – 18:00). Agenda va fi comunicata participantilor confirmati.

Unde? Bucuresti, locatia exacta va fi comunicata participantilor confirmati.

Cat? Investitia este de 164 lei / participant. Inscrierea se face prin plata taxei de participare, pana cel tarziu 3 decembrie 2013, inclusiv.

Cu cine? Facilitator – Iulia Sara, GCDF Master Trainer, trainer (CNFPA), consultant in cariera (GCDF Romania) practician, a experimentat metoda si tehnicile in SUA, pe cont propriu si cu clientii in consiliere, workshopuri si grupuri de dezvoltare.

Detalii? Pentru alte detalii sau inscrieri: Iulia Sara, 0745 603 278, iulia.sara@activelabs.ro. Gasiti detalii si pe www.GCDF-Romania.ro.

*Se acorda 8 ore de educatie continua pentru GCDF Romania.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>